Nyhedsbrev

Der var engang ...

... hvor det håndskrevne brev var den eneste mulighed, når man ville skrive til hinanden. Sådan er det – heldigvis – ikke mere... Men trods de mange valgmuligheder for kommunikation mellem mennesker, er brevet ved at få sin renæssance. Specielt når det drejer sig om personlige meddelelser, som ikke skal ses på World Wide Web. Hvad er da mere nærliggende end at styrke dit budskab ved at skrive det på et smukt stykke papir?

Axelholm A/S så dagens lys allerede i 1877. Virksomhedens stifter var direktør Theodor Axelholm, som hermed fik opfyldt sin livsdrøm om at stå i spidsen for helt specielle udgivelser indenfor kunst og kultur. Hans fine fornemmelse for kvalitet af både indhold, tryk, bogbind og papir, var noget, der hurtigt tiltrak sig kundernes opmærksomhed. Endda i en sådan grad, at det inden for ganske kort tid skabte et solidt grundlag for udbygning af virksomheden.

Overtagelse af produktion og udvikling af det unikke bøttepapir var derfor en naturlig ny kompetence, som gav kunderne mulighed for at købe endnu et kvalitetsprodukt. I dag er Axelholm en enhed i Knudtzon Graphic A/S.